Monday, April 03, 2006

Free Kaunter

evo pokušavam da se prisetim na koliko sam raznoraznih community vebsajtova i servisa registrovana: last.fm, myspace, friendster (koji sam zaboravila uopšte i da koristim, uostalom i nije više tako kul kao što je nekoć bio - aha pominjali su ga čak i u Orange County-u /gledali ste, gledali ste, nemojte da lažete! tu igra ova Miša Barton, koju je posle, omiljeni nam izvođač James Blunt jurio, i ubacio je u jedan od svojih spotova. to mu nije pomoglo da je smuva...hehe/, valjda je onaj "alternativni" štreberko Seth Coen neprestano proveravao poruke...)... i svi oni imaju jedan malecki, ali najvažniji brojač koji vam stoji odma pored juzernejma.



mošte da zamislite kakav šok vam nastane u glavi kad se najednom namesto ustaljenog broja dvaestipet, preko noći brojač promeni na dvaesšes!




al nekako me bašbriga. posle tog inicijalnog šoka, stiglo proleće, novi bajcikl, sportske i ostale aktivnosti, i novi Voxtrot EP. vi'te kako su fini momci. htela sam da vam stavim jednu beverly hills fotografiju (znate ono kad svi leže na podu, sa glavama koje formiraju krug), al je mnogo mala rezolucija.

Concretes sam narezala, i rešila da slušam preko vikenda, al zaboravila cedej u tuđoj kancelariji.

nej da vam pišem o svađama s profesorom oko diplome.

4 Comments:

Blogger recenzenti said...

ah, voxtrot...
Ramesh, redovno prati The OC serijal, takodje !!!

08 April, 2006 01:46

 
Blogger luzerka i jadnica said...

otkud znaš?!? :p

08 April, 2006 11:44

 
Blogger recenzenti said...

'Our guitarist Mitch and I (along with our neighbor, Niki Nash) have this ‘weird’ involvement with the OC. I know that kind of ‘ironic appreciation', for lack of a better term, is a bit boring and predictable, but OC Monday nights have become a bit of an event.'

11 April, 2006 19:37

 
Anonymous Anonymous said...

Добар старт

19 December, 2009 04:49

 

Post a Comment

<< Home